Deutsch
 
Datenschutzhinweis Impressum
  DetailsucheBrowse

Datensatz

DATENSATZ AKTIONENEXPORT

Freigegeben

Zeitschriftenartikel

Governance principles for accelerating food systems transformation in the European Union [Comment]

Urheber*innen

Fesenfeld,  Lukas Paul
External Organizations;

Candel,  Jeroen
External Organizations;

/persons/resource/gaupp

Gaupp,  Franziska       
Potsdam Institute for Climate Impact Research;

Externe Ressourcen
Es sind keine externen Ressourcen hinterlegt
Volltexte (beschränkter Zugriff)
Für Ihren IP-Bereich sind aktuell keine Volltexte freigegeben.
Volltexte (frei zugänglich)
Es sind keine frei zugänglichen Volltexte in PuRe verfügbar
Ergänzendes Material (frei zugänglich)
Es sind keine frei zugänglichen Ergänzenden Materialien verfügbar
Zitation

Fesenfeld, L. P., Candel, J., Gaupp, F. (2023): Governance principles for accelerating food systems transformation in the European Union [Comment]. - Nature Food, 4, 826-829.
https://doi.org/10.1038/s43016-023-00850-6


Zitierlink: https://publications.pik-potsdam.de/pubman/item/item_28794
Zusammenfassung
The success of the European Union’s Farm to Fork strategy depends on the success of the expected legislative framework for sustainable food systems and the design and implementation of a new food systems governance architecture. Key elements include deliberative food systems governance and democracy, science–policy interfaces, independent progress monitoring, obligatory reporting rules and strategic and adaptive policy design.